Aanmelden & Wachtlijst

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar het secretariaat@grasboomamersfoort.nl met je vragen of wensen. Wij krijgen veel vragen krijgen voor een bezichtiging/rondleiding. Hiermee zijn wij echter terughoudend om de privacy en rust van bewoners te beschermen.

Als je wilt deelnemen aan de Grasboom kun je het aanmeldingsformulier online online invullen. Vergeet bij je aanmelding niet aan te geven aan welk woonproject je zou willen deelnemen! Op de website van De Grasboom vind je eventueel beschikbare woningen in andere projecten.

Zodra je de aanmelding hebt gedaan, wordt er een persoonlijk account voor je aangemaakt op de website van De Grasboom en krijg je het verzoek een online intake-formulier in te vullen. Binnen 30 dagen krijg je antwoord van de Grasboom Wachtlijstcommissie of je op de wachtlijst geplaatst kunt worden.

Bij een positief bericht krijg je een verzoek om (eenmalig) entreegeld van € 50,- te storten op rekeningnummer NL80INGB0005084193 t.n.v. Stichting De Grasboom in De Meern. De ontvangstdatum van deze bijdrage geldt als de entreedatum op de wachtlijst van De Grasboom. Je ontvangt een bewijs van inschrijving en op je eigen account kun je zien dat je op de wachtlijst staat en ben je deelnemer aan het door jou gekozen Grasboomproject.

Je ontvangt regelmatig woonnieuws over vrijkomende appartementen van alle Grasboomprojecten. Jouw inschrijving op de wachtlijst vervalt automatisch, zodra je een woning van een Grasboomproject heb geaccepteerd. Jaarlijks vragen wij een bijdrage van € 25,- om op de wachtlijst te blijven staan.

| Grasboom Amersfoort | Wiekslag 218 | 3825 GH | Amersfoort | secretariaat@grasboomamersfoort.nl |